Bu Milletin Bütünlüğüne Göz Dikenler Mahvolacaklar!

Bu Milletin Bütünlüğüne Göz Dikenler Mahvolacaklar!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne göz dikenlerin çok iyi düşünmesi gerektiğini belirtti.

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’ncü yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Yusuf Garip, 30 Ağustos’un çok önemli bir zafer olduğunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal ve dava arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zirveye tırmanmış, burada söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve akıbetini aydınlatmıştır. Böylelikle Türk milletinin varlığına kast eden emperyalist mihraklara ve taşeronlarına Dumlupınar’da acı ve kati bir ders verilmiştir. Sakarya’dan Kocatepe’ye uzanan imrenilecek mücadele Dumlupınar’da şaha kalkmış ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Türk milletinin kudretini açıkça ispat etmiştir. Şehit kanıyla esaretin suru yıkılmış, muhteşem bir inanmışlık ve fedakarlık öncülüğünde aziz millet varlığı giydirilmeye uğraşılan kefeni yırtıp atmıştır" ifadelerini kullandı.

“MAHVOLACAKLAR”

Türk milletinin bütünlüğüne göz dikenlerin çok iyi düşünmesini isteyen Garip, açıklamasında şunları kaydetti: "Esaretin reddi, boyunduruğun defi, köleliğin ve bağımlılığın tarihe gömülmesi elbette 30 Ağustos faziletinin ve kahramanlığının destansı bir sonucu olmuştur. Milli mücadele her bakımdan, Türk milletinin yaşama kararlılığını ve bağımsızlık tercihini vicdanlarda bayraklaştırmış ve bu doğrultuda geri dönülmesi mümkün olmayan millet iradesi şan ve şerefle dünyaya ilan edilmiştir. Bunun hilafına atılacak her adım, yapılacak her eylem ve içine girilen her kötü niyet 30 Ağustos’un derin ve engin manasına çarpacak ve mahvolacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi’nin 94’ncü yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları, büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum."

MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.