Büyük Coşku İle Kutladık

Büyük Coşku İle Kutladık

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

A+A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıldönümü düzenlenen törenle coşku içinde kutlandı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilk olarak Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

 

Kutlama etkinlikleri daha sonra hava muafiyeti nedeniyle Merkez Spor Salonunda devam etti. Etkinliklere; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları Rifat Ata ve Ali Cergibozan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından Denizli Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Furkan Tarhan ve Ahmet Melik Pazvant günün anlam ve önemine dair şiir okudu.

 

Daha sonra Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halkoyunları Ekibinin gösterisi sunuldu. Etkinlikler çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olan Milli Sporculara ödülleri Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri ödül töreninin ardından eskrim, karate, tekwando judo, güreş ve cimnastik takımlarının gösterileri ile sona erdi.

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.