Büyükşehir’den “Müsadenle Shakespeare”

Büyükşehir’den “Müsadenle Shakespeare”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Müsadenle Shakespeare" adlı oyunu sergiledi.

A+A-

Mart ayında 15 farklı oyun ile tiyatroseverlerle buluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Müsadenle Shakespeare adlı oyunu sergiledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sergilenen oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dünya Tiyatrolar Günü'nde sergilenen oyun 4 farklı skeçle toplumsal olayları eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıyor. Oyunda yer alan Kabadayı Durali karakteri izleyenlerden tam not alırken, kadın erkek ilişkilerini ironik bir şekilde anlatan bölüm ise büyük ilgi çekti.

Başkan Zolan’dan kutlama

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tiyatronun toplumsal yaşamdaki gerçeklere ayna tuttuğunu belirterek, “Tiyatro hayatın ta kendisidir. Tiyatro dünya kurulduğundan, insan var olduğundan bu yana yaşayan bir sanat dalıdır. Bizler de bu sanat dalını kentimizde en iyi şekilde yaşatmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle kentimizin kültür ve sanat hayatına hizmet eden tüm arkadaşlarımın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.