Büyükşehir'den Acıpayam Atağı

Büyükşehir'den Acıpayam Atağı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesinde ilk kazma vuruldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam’da yapacağı kapalı yüzme havuzu projesinde ilk kazmayı vurdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesiyle ilçe halkına ücretsiz yüzme kursları verilecek. Kısa sürede tamamlanacak projeyle çocuklar,gençler ve kadınlar başta olmak üzere dileyen herkes, sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanına kavuşacak. Toplam 3800 metrekare alanda inşa edilecek kapalı yüzme havuzu, bir spor kompleksi olarak ilçe halkına hizmet verecek. Tesislerde 1 adet eğitim havuzu, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çok amaçlı kullanılabilir spor ve toplantı salonu, idare alanı, kafeterya ve mescit inşa edilecek.

“Herkesin bir spor branşıyla ilgilenmesini istiyoruz”

Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte “Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak” diyerek yola çıktıklarını anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de herkesin bir spor branşıyla ilgilenmesini istiyoruz. Bu amaçla kente kazandırdığımız spor komplekslerinden bir tanesi olan kapalı yüzme havuzlarını ilçelerimize de inşa ediyoruz. Bu tesislerimizde halkımıza ücretsiz spor kursları vereceğiz” dedi. Denizli’de yaşayan herkesin istediği spor branşını yapması için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, yatırımların artarak süreceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.