Büyükşehir Ev Sahipliği Yapıyor

Büyükşehir Ev Sahipliği Yapıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Brezilyalı yıldız Neymar'ın imzasını taşıyan minyatür kale futbol turnuvası "Neymar Jr's Five 2017 Denizli"ye ev sahipliği yapıyor. 11 farklı şehirde düzenlenecek turnuvada galip gelen takım Brezilya'da dünya finaline katıla

A+A-

Barcelona’nın yıldız oyuncusu Neymar adına düzenlenen futbol turnuvası bu yıl ikinci kez Türkiye’de gerçekleşiyor. Binlerce genç futbol oyuncusuna yeni bir fırsat sunan turnuva bu yıl Denizli ile birlikte 11 ilde yapılıyor. Red Bull'un düzenlediği futbol turnuvasının Denizli elemesi Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kulübü Futbol Akademisi'nde 13 Mayıs Cumartesi günü yapılan turnuvada 40 takım birbiri ile kıyasıya mücadele etti. Binlerce oyuncunun katılmasının beklendiği turnuvada farklı illerdeki elemelerden çıkan takımlar, 10 Haziran’daki Türkiye finalinde yarışacak. Şampiyon takım, Brezilya’daki Instituto Neymar Jr’da Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek ve Red Bull sporcusu Neymar Jr ile tanışma fırsatı yakalayacak.

 

Büyükşehir sporun ve sporcunun yanında

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sporun ruh ve fizik sağlığı anlamında çok önemli olduğunu belirterek, “Spor ekip ruhunu, birlikte çalışabilme ruhunu aşılar. Spor aslında hayatın ta kendisidir. Sporda yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Yere düşmek de vardır, kalkmak da. Spor aslında hayatın bir ön provasıdır" dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldıklarını vurgulayan Başkan Zolan, uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, dünya finalinde Denizlili bir takımın mücadele etmesini temenni ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.