Büyükşehir Gücüne Güç Katıyor!

Büyükşehir Gücüne Güç Katıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ bünyesine yeni katılan 20 yeni aracın tanıtım töreni yapıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7 milyon liralık yatırım ile alınan 5 su tankeri, 5 mini ekskavatör, 5 içme suyu tamir bakım onarım ile 5 kanal tamir bakım onarım aracının vatandaşların derdine derman olacağını söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine katılan 20 yeni aracın tanıtım ve hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Başkan Zolan, törende yaptığı konuşmada, 30 Mart 2014’de Denizli’nin büyükşehir ile tanıştığını hatırlatarak, “Büyükşehir, büyük hizmetler noktasında yürüyüşe geçti. Söz verdiğimiz gibi nerede sıkıntı ve ihtiyaç varsa Büyükşehir ve DESKİ orada olacak demiştik. Bugüne baktığımızda bizimle birlikte kurulan büyükşehirlerden hizmet kalitesiyle, vatandaşımıza ulaşmayla, dertlere derman olma noktasında açık ara büyük bir mesafe aldığımızı görüyorum” dedi.

 

“Kendimizle yarışır durumdayız”

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Vatandaşlarımızla buluştuğumuzda güzellikleri bizlere net bir şekilde dile getiriyorlar. Burada siz çalışma arkadaşlarımın çok büyük emeği var. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü 1 milyon Denizliliye hizmet etmek çok önemli. Sizlerle birlikte bu işi sürdürüyoruz, başarıyoruz. Ama biz kendimizi aşmak, başarılarımızın üzerine yeni başarılar koymak, kaliteyi daha da yükseltmek, hizmet ağını genişletmek, hızını artırmak ve vatandaşlarımıza anında hizmet verebilmek noktasında kendimizle yarışır durumdayız. Vatandaşlarımız mümkünse hiç sıkıntı çekmesin. Bir arıza varsa hemen anında müdahale edelim. Bu hizmetleri kendi araçlarımızla sağlayalım istiyoruz.”

 

Denizli-Almanya mesafesi uzunluğunda alt yapı

 

2016-2017 döneminde dev yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Yer altına 2500 kilometre alt yapı hattı döşeyeceğiz. Bu hizmet Denizli’den Almanya’ya kadar bir hat anlamına geliyor. Tabii ki bu çalışmalar esnasında toz, çamur olacak. Denizlimiz merkezinde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Bugün Denizli, Türkiye’de parmakla gösterilir noktaya gelmiştir. İnşallah Avrupa’nın ve dünyanın da imrendiği bir şehir haline geleceğiz” dedi.

 

“Bu bir başlangıç”

 

Başkan Osman Zolan, “Bugün burada 20 hizmet aracımız var. Araçlarımız 5 ayrı bölgemize gidecek. Daha kaliteli hizmet ve anında müdahale anlamında, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için sahaya çıkacak ve çalışmalara başlayacak. İçme suyu ve kanalizasyon tamirinde, sokak aralarına büyük araçlarla değil küçük araçlarla girerek pratik bir şekilde anında müdahale edeceğiz. 5 tane su tankerimiz var. Bu da su kesintilerinde, su ihtiyacında vatandaşlarımızın sıkıntılarını azaltmak için kullanılacak. İçme suyu tamiriyle ilgili tüm ekipmanların olduğu su ve kanal arıza onarım aracı olmak üzere 5’erden 10 aracımızı da hizmete sunacağız. Bu araçların belediyemize toplam maliyeti 7 milyon lira civarındadır. Bu yatırım ile vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz ve çalışan arkadaşlarımızın imkanları genişleyecek” diye konuştu.

 

Başkan Zolan, ekskavatör kullandı

 

Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler konuşmanın ardından 7 milyon Lira maliyetle alınan 5 adet mini ekskavatör, 5 adet su tankeri ile 10 adet içme suyu ve kanal tamir bakım onarım araçlarını inceledi. Mini ekskavatörün sürücü koltuğuna oturan Başkan Zolan’ın aracı kullanması davetliler tarafından alkışlandı. İncelemeden sonra ise araçların yeni hizmete girmesi dolayısıyla Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör eşliğinde dua edildi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.