Büyükşehir Konservatuar kayıtları başladı

Büyükşehir Konservatuar kayıtları başladı

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış dönemi konservatuar ön kayıtları 14-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Bugüne kadar binlerce kişiye hizmet veren Denizli Büyükşehir

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, kış döneminde de kurs vermeyi sürdürecek. Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış dönemi konservatuar ön kayıtları 14-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Bu dönem 12 farklı enstrüman dalında ücretsiz kurs düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, ayrıca koro eğitimleri de verecek. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda 14-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak ön kayıtların ardından kursiyer adayları yeteneklerine göre sınava tabi tutulacak. Söz konusu sınavda başarılı olan adaylar daha sonra belirlenecek tarihte asıl kaydını yaptırabilecek. Enstrüman kursları kapsamında kanun, ney, klarnet, keman, ud ile bağlama, kaval, ritim dersleri verilen konservatuarda ayrıca batı müziğinde piyano dersleri olacak.

 

ÖN KAYITLAR 14-30 EYLÜL TARİHLER ARASINDA

 

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları da bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda yapılan çalışmaların öğrencilerin ders saatlerine göre belirlendiği ifade edildi. Ön kayıt yaptırmak isteyen adayların, 14-30 Eylül tarihleri arasında Topraklık Mahallesi Doğan Caddesi No 74 Eski Külahçıoğlu Un Fabrikası adresinde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'na başvuru yapması gerektiği belirtildi. Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların ayrıca 0 (258) 280 25 38-39-40 numaralı telefonları arayabilecekleri duyuruldu.

 

TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımların Türkiye'ye örnek olduğunu vurguladı. Kültür ve sanatın toplumu yaratıcılık ve üretkenliğe sevk edeceğini kaydeden Başkan Zolan, "Kendimizi daha da geliştirip yenilemek için fiziki alt yapı yatırımlarımız gibi kültür ve sanat yatırımlarımıza da devam edeceğiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tüm kurslarında olduğu gibi konservatuardaki eğitimlerin de ücretsiz olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, anne-babalara seslenerek yetenekli çocukların bu fırsatı mutlaka değerlendirmesi tavsiyesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.