Çal Belediyespor’dan Muhteşem Açılış

Çal Belediyespor’dan Muhteşem Açılış

Denizli Şehit Ömer Kandemir 1.Amatör Küme A Grubu’nda sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çal Belediyespor, sezon açılışını ikinci hafta maçı öncesi yaptı. Çal İlçe Stadı’ndaki görkemli açılışta Siyah-Beyazlı camianın önde gelen isimleri bir araya

A+A-

Sezon açılışına Çal belediye Başkanı Fethi Akcan, Denizli Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Garnizon Komutanı Mehmet Karabulut, Kulüp Başkanı Ahmet Aksu ile çok sayıda davetli katıldı.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çallılar’a şampiyonluk sözü verdi, “Geçen sezon 2.Amatör Küme’de namağlup şampiyon olduk. Hedefimiz 1.Amatör küme’de de şampiyon olup, gelecek sezon Süper Amatör küme’de mücadele etmek istiyoruz. Çal Belediyespor’un alt yapısında da 150 sporcumuz var. Bizim için Türk futboluna bir oyuncu kazandırmak şampiyonluk kadar değerli. Hedefimiz gelecek sezonlarda Denizlispor için sağlam bir alt yapı oluşturmak, Yeşil-Siyahlı ekibimize futbolcular vermektir” dedi.

ÇAL KARASINA YOĞUN İLGİ

Sezon açılışında futbolcular ve teknik kadro taraftara tanıtıldı. Çal Belediyespor’un Mali’den transfer ettiği 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohamed Doumbia’ya sezon açılışında taraftar büyük ilgi gösterdi. Malili oyuncu, “Ben öz Çallıyım. Bana burada Çal karası diyorlar. Takımımın şampiyonluğuna katkıda bulunacağım. Çal’ı çok sevdim. Mali’de doğdum Çallı oldum” dedi.

Sezon açılışına katılanlara pilav, pamuk şekeri, macun ikram edilirken, yapılan çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.