Çal Devlet Hastahanesi Ne İş Yarar?

Çal Devlet Hastahanesi Ne İş Yarar?

Berna Hanım sürekli kaçamak cevaplar veriyorsunuz,sorularımızın cevabını lütfen bir basın açıklaması yaparak verirseniz daha tatmin edici olur...

A+A-

ÇİFTÇİ’DEN CAN ALICI SORULAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çal İlçe Başkanı Ali Çiftçi, Çal Devlet Hastanesinin kapanma noktasına geldiği şeklinde yaptığı açıklamasına Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’ün  sosyal medya üzerinden verdiği cevabın tatmin edici olmadığını söyledi.

Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Genel Sekreter, yaptığımız açıklamaya sosyal medya üzerinden verdiği cevapta “bana sorsalardı söylerdim” diyor. Ben daha önce Çal Devlet Hastanesinin durumunu çeşitli vasıtalarla gündeme getirdim. Ancak kendisinden cevap alamadım. İddia ediyorum, hastanemiz kapanma noktasına gelmiştir” dedi.

AMACIM VATANDAŞ MAĞDUR OLMASIN

Amacının sadece vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi olduğunu kaydeden Çiftçi, “Amacım sadece vatandaşın mağdur olmaması. Benim kimseyle bir sorunum olamaz. Sayın Genel Sekreterden cevap istiyorum.  İlçemizde en son ameliyat ve doğum ne zaman yapıldı. Hastanemizde Uzman Hekim olmadığından ya da zamanında yerinde bulunmadığından günde kaç hasta 60 km. uzaklıktaki merkezdeki hastanelere sevk ediliyor” dedi. 

ÇAL DEVLET HASTANESİ NE İŞE YARAR?

Vatandaşın tedavisi 60 Km uzaklıktaki Merkez hastanelerde yapılacaksa Çal Devlet Hastanesinin ne işe yaradığının açıklanmasını isteyen Çiftçi, “Vatandaşlarımızın tedavisi merkez hastanelerde yapılacaksa burada milyonlarca lira harcanarak yapılan Çal Devlet Hastanesi ne işe yarar.  Ayrıca Denizli Merkezde bulunan özel  bir hastanenin ortaginin esiniz oldugu iddialari vatandas arasinda konusuluyor.. İlçemizdeki Devlet Hastanesinde doktor olmaması, ve hastaların merkeze sevk edilmesinin bu konu ile alakası bulunmakta mıdır? Ben sadece bu sorulara cevap istiyorum. Kendi adıma değil, Çal halkı adına istiyorum” diye konuştu.

ÖZTÜRK NE DEMİŞTİ?

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Berna Öztürk, Çiftçi’nin Çal Devlet Hastanesi kapanma noktasına geldiği şeklinde yaptığı açıklamaya, kendi sosyal medya hesabından “Denizli Kamu Hastaneler Birliğine bağlı 10 hastanemiz ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı hastanemiz mevcuttur. Birliğin en üst yöneticisi olarak üzülerek görüyorum ki bana hiç sorulmadan hastanelerimizden bazılarının kapanacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Sağlık hizmeti fedakarlık isteyen, 24 saat kesintisiz devam eden bir hizmet olup, bu tür asılsız haberler çalışanlarımızı olumsuz etkilediği gibi vatandaşlarımızı da üzmektedir. Sağlık gibi çok önemli bir hizmetin spekülasyon konusu olması üzücüdür. Bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica eder, herkese hayırlı akşamlar dilerim” diye cevap vermişti. MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.