Çal Garası’ndan BAL Damlayacak...

Çal Garası’ndan BAL Damlayacak...

Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çal Belediyespor’un 2.Başkanı Süleyman Semerci, “Hemen her mevkiye kaliteli takviyeler yapacağız. Çal Garası’ndan bal damlayacak ve 3.Lig hedefini gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

A+A-

Denizli Süper Amatör Lig’de her türlü engellemelere karşı grubu ikinci bitirerek Bölgesel Amatör Lig’e çıktıklarını söyleyen Çal Belediyespor’un 2.Başkanı Süleyman Semerci, iyi bir kadro kurmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Semerci, “Belediye başkanımız Fethi Akcan’ın talimatıyla Bölgesel Amatör Lig’de de şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Bizi şampiyon yapan kadroyu mümkün olduğu kadar koruyup hemen her mevkiye nokta transferler yapacağız. Şampiyonlukta baş mimar olan Çal Garası Taraftar Grubu ile Denizli ve Ege Bölgesi’nde yaşayan Çallılar’ın desteğiyle 3.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Semerci, transferde acele etmeyeceklerini, ekonomik ama kaliteli takviyeler yapacaklarını sözlerine ekledi, Denizli futboluna renk katacaklarını kaydetti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.