Çalışanlarına ''Acil Durum'' Tatbikatı

Çalışanlarına ''Acil Durum'' Tatbikatı

Denizli Büyükşehir Belediyesi personeline, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde yürütülen ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında Acil Durum eğitimleri uygulamalı olarak verildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde yürütülen ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında; acil durum ekiplerine eğitimler verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen eğitimler, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Amiri Harun Bahar tarafından verildi. Eğitimlerin ardından Acil Durum Ekiplerine yangın söndürme uygulaması yaptırıldı.

 

Tatbikatlar gerçeği aratmadı

 

Bağbaşı hizmet binası, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı hizmet binaları, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı İncilipınar hizmet binası, Zabıta Dairesi Başkanlığı Kayıhan hizmet binasında çalışan personellere bilgilendirme eğitimleri verildi. İş güvenliği uzmanları gözetiminde acil durum tahliye tatbikatları gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi birimlerinde görevli çalışanların bulunduğu geniş katılımlı tatbikat siren seslerinin duyulmasıyla birlikte başladı. Bina kısa sürede boşaltılırken, gerçeğini aratmayan tatbikatta yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahalenin nasıl gerçekleştirileceği konusunda da uygulamalı eğitim verildi. Tatbikatların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü ve İşyeri Hekimi Dr. Günay Kanber tarafından acil durumlarda ilkyardım eğitimi verilerek uygulamalı ilkyardımın önemini anlatı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.