Cirit,Alman Parlementosunu Sert Dille Eleştirdi!

Cirit,Alman Parlementosunu Sert Dille Eleştirdi!

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit Alman Federal Parlementosunun aldığı sözde soykırım ermeni karar tasarısını sert bir dille eleştirdi.

A+A-

Biz, 5 bin yıllık tarihi ve 3 bin yıllık devlet geleneğimizle 16 devlet kurmuş şan ve şeref dolu tarihimizde, savaşta dahi 'aman' diyene el kaldırmamış bir milletiz. Böyle bir millete,  Hitlerin torunlarının , Almanya Federal Meclisinin söz söyleme hakkı kesinlikle olamaz. İnsanları fırına atarak soykırım yapan bir geçmişe sahip olanlar, Türkiye’yi yalnızlaştırmak adına tamamen siyasi bir karar almışlardır. Tarihçiler ve bilim adamları varken, gırtlağına kadar kana bulanmış,2 milyon Yahudiyi katledip sabun yapan Hitlerin torunları kendi yaptıklarına pisliklerine bakmadan hangi sıfatla böyle bir karar alabiliyorlar. Önce aynaya baksınlar ve tarih boyunca her zaman mazlumun yanında yer almış yüce Türk milletini kendileriyle karıştırmasınlar. Sömürge için gittikleri Batı Afrika’da 1891 yılında 132 bin yerliye yaptıkları soykırımı hatırlasınlar. 2. Dünya Savaşında esirleri hapsettikleri Nazi kamplarını, Leningrad’ı hatırlasınlar.

Doğu Türkistan’a Bosna’ya, Gazze’ye , Karabağ’a Suriye’ye , Türkmen kardeşlerimize yapılanlara baksınlar, gelsinler , ülkemizdeki 3 milyon mülteciyi alıp götürsünler,misafir etsinler de görelim bakalım medeniyetlerini.

Bizler şanlı Türk tarihimizle ve ecdadımızla her zaman gurur duyduk ve gurur duyacağız.

Genel Başkanımızın dediği gibi:’Türk milletinin özgüvenini kırmayı, tarihine yabancılaştırmayı, dününden koparmayı planlayan yerli ve yabancı çevreler amaçlarına ulaşamayacaklar, kazdıkları kuyuya eninde sonunda düşmekten de kurtulamayacaklardır.’

Bizler 1915 yılında Osmanlı İmparatorluğu'nda yaşanan tehcirle ilgili sözde ermeni soykırımı iddialarını kabul eden Almanya meclisinin aldığı bu kararı yok sayıyor ve kendilerine aynen iade ediyoruz.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.