Cirit'ten 19 Mayıs Mesajı

Cirit'ten 19 Mayıs Mesajı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Atatürk’ün bıraktığı eserlerin, ülkü ve ideal sahibi gençlerin omuzunda, sonsuza değin ilelebet yaşamaya devam edeceğini belirten Cirit, şunları söyledi: "19 Mayıs, Millet egemenliğine dayanan, tam bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak, Türk Milletinin onurlu ve şerefli bir millet olarak yaşamasını sağlamak amacıyla başlatılan milli hareketin ilk adımıdır. Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet ve gerçekleştirdikleri devrimler; toplumu, Devleti ve kurumları çağdaş bir yapıya kavuşturmuşlardır.

Cumhuriyet yönetimi; halkı, Vatanının ve Devletinin gerçek sahibi ilan etmiştir. Laik ve demokratik Cumhuriyet in kurulması, halkımıza önemli kazanımlar sağlamış, Milletimize çağdaş dünyanın kapılarını sonuna kadar açmıştır. Bugün, Türk insanının yaşamını rahat, huzur ve güven içinde sürdürmesini, Cumhuriyetimizin kazanımlarına, tek devlet, tek millet, tek bayrak ülküsüne bağlılığımıza, borçlu olduğumuzu unutmamalıyız ve unutturmamalıyız. Bizler; Türk Milletinin bir evladı olarak, inanıyor ve güveniyoruz ki, Cumhuriyetin yılmaz bekçisi olan ülkü ve ideal sahibi gençlerimiz, Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyetine karşı, yüksek sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek, şartlar ne olursa olsun, çağdaş ve inanç değerlerimizden asla ödün vermemelidir. Atatürk ve Türk Milletine bıraktığı eserleri, ülkü ve ideal sahibi gençlerin omuzun da, sonsuza değin ilelebet yaşamaya devam edecektir.

Türkiye Cumhuriyetinin doğmasına sebep böyle bir günde, Türk Milletinin bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını onurla ve gururla kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anarak, Yüce Mevla’dan rahmet dileyip, saygılarımı sunuyorum.”

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.