Çivril Spor Kompleksine Kavuşuyor

Çivril Spor Kompleksine Kavuşuyor

Haydan Mahallesine yapılan spor tesisinden sonra Çivril stadyumu için Spor Toto’dan destek geldi.

A+A-

Spor Toto’nun yapmış olduğu 2 milyon 600 bin liralık destekle şimdiki Çivril stadının yerine her şeyi içinde barındıran spor kompleksi yapılıyor. 

Bal ligine ve amatör ligine uygun futbol sahası, 8 metrelik olimpik şartlara göre hazırlanan tartan pisti, En büyük 30 × 50 ölçülerinde 1500 m2’lik halı sahası, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, yürüyüş alanları ve kafeteryası ile Çivril’e yakışır bir spor kompleksi sporseverlerin hizmetine sunulacak. 

Nisan ayında ihaleye çıkarılacak ve yaklaşık 3 buçuk milyona mal olacak spor kompleksinin yapımı 2017 yılı içinde tamamlanacak.

Gençlerimizin sporla uğraşması daha sağlıklı nesiller için ve halkımızın da daha rahat yürüyüş ve spor yapması amacı ile evrensel dil olan spora ve sağlığa değer veriyoruz. Şuana kadar Ahmetcik Mesirelik alana yaptığımız Türkiyenin en büyük sentetik çim sahaya kadar yaptık. Mevcut stadı daha modern bir spor kompleksi haline getiriyoruz. Bunların hepsini Spor totonun destekleri sayesinde yapıyoruz, plan proje ve tesislerin sahibi Çivril belediyesidir. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.”dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.