Çivrilli Emeklinin Tam 24 Parmağı Var

Çivrilli Emeklinin Tam 24 Parmağı Var

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Ali İhsan Özdemir'in el ve ayaklarında 20 değil 24 parmak var. Elleri ve ayakları altı parmaklı doğan Ali İhsan Özdemir, 24 parmaklı olmasının şimdiye kadar hayatını olumsuz etkilemediğini, bütün parmakla

A+A-

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Ali İhsan Özdemir'in el ve ayaklarında 20 değil 24 parmak var. Elleri ve ayakları altı parmaklı doğan Ali İhsan Özdemir, 24 parmaklı olmasının şimdiye kadar hayatını olumsuz etkilemediğini, bütün parmaklarını kullanabildiğini söyledi.

 

Çivril'de yaşayan üç çocuk babası işçi emeklisi Ali İhsan Özdemir'in ellerinde 12, ayaklarında da 12 olmak üzere toplam 24 parmağı var. Doğuştan elleri ve ayakları altışar parmaklı doğan Özdemir, görenleri şaşırtıyor.

 

AĞABEYİ DE 24 PARMAKLI

 

Parmaklarının hepsini kullanabildiğini söyleyen Özdemir, "Doğuştan ellerimde ve ayaklarımda altışar parmak var. Toplamda 24 parmağım var. Görenler ilk başta şaşırsa da ben bu durumdan rahatsız değilim. Biz beş kardeşiz. Ağabeyim ve benim el, ayak parmaklarımız altışar tane. Diğer kardeşlerimde böyle bir şey yok" dedi.

 

Çocukluk döneminde el ve ayak parmaklarının fazla olmasının kendisini de şaşırttığını, ancak daha sonra alıştığını belirten Özdemir, "Sadece en küçük parmaklarımda güç, diğerlerine göre daha az. Ama fonksiyon olarak hepsi işlevini yapıyor. Fazla parmaklarım ne iş hayatında ne de sosyal yaşantımda hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Sadece askere gideceğim zaman istersem çürük raporu alabileceğimi söylediler. Ama ben istemedim ve askerliğimi yaptım geldim" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.