Çok Büyük Tepki Alınca...

Çok Büyük Tepki Alınca...

Denizli Atatürk Stadyumu tabelasının dün gece apar topar sökülmesine tepkiler artınca Denizlispor yönetiminden açıklama geldi. Denizlispor yönetimi yaptığı açıklamada tabelanın tekrar takılacağını duyurdu.

A+A-

Dün gece saatlerinde “Denizli Atatürk Stadyumu” yazan tabela söküldü.

Bir çok haber sitesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi sebebiyle bu tabelanın söküldüğü yönünde haber yapıldı. bu haberlere tepkiler artınca Denizlispor yönetimi resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Denizli’ye helikopterle gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli Atatürk Stadyumuna iniş yapacak. Stattan miting otobüsüne binecek olan Erdoğan 15 Temmuz Delikliçınar Meydanına hareket edecek. Miting otobüsünün boyu yüksek Denizlispor’dan yapılan açıklamada Miting otobüsünün  boyunun yüksek olması sebebiyle stat tabelasının söküldüğü açıklandı.

Tabelada yükseltme işlemlerinin yapıldığını söyleyen Denizlispor Yönetimi, gün içinde tabelanın tekrar takılacağını duyurdu.

Denizli Valiliğinden Açıklama

Bugün bazı internet haber sitelerinde çıkan Denizli Atatürk Stadyumunda ‘Atatürk Stadyumu’ tabelasının kaldırılması ile ilgili haberlerle ilgili yanlış bilgilendirmenin düzeltilmesi hususunda aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Söz konusu tabela; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 24.03.2017 Cuma günü bir dizi açılışlarda bulunmak üzere ilimiz ziyareti sırasında, İlimiz içinde seyahat edeceği otobüsün stadyum içerisine girmesine engel teşkil eden tabela geçici süreyle kaldırılmıştır. Tabela, Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli ziyareti sonunda tekrar yerine konulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

12 SAATLİK TABELA KRİZİ

Yarın saat 14.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapacağı toplu açılış ve miting öncesi ‘Denizli Atatürk Stadyumu’ tabelasının indirilmesi krizi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopterle Atatürk Stadı’nda inip daha sonra otobüsle meydana gelmesi hazırlıkları yapılırken tabela sökülmüştü. Bunun üzerine sosyal medyada bu durum tepki toplamıştı. Konuyla ilgili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Denizlispor yönetiminden yapılan açıklamanın ardından tabela tekrar yerine takıldı. Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla, “Tabelamız açıklandığı gibi temizlenip, boyanıp, yükseklik ayarı yapılıp şu an tekrar yerine takıldı. Kimse yanlıştan doğru çıkartmasın. Bu konunun yanlış yerlere çekilmesi de doğru değil. Saygılarımla” dedi.

HACI SELAMOĞLU

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.