Demir:Çok Uyarı,Az Ceza...Ama!..

Demir:Çok Uyarı,Az Ceza...Ama!..

Denizli emniyet müdürü Mevlüt Demir, YENİMEDYADER’i ağırladı, yeni uygulamayı anlattı

A+A-

Denizli’deki saygın internet medya şirketlerinin oluşturduğu Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) üyeleri Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

 

Denizli’deki protokol ziyaretlerini sürdüren YENİMEDYADER üyeleri Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Keyifli bir sohbet şeklinde geçen ziyarette, gazetecilerle yeni uygulamalarını paylaşan Müdür Demir, sürücüleri kurallar konusunda daha çok uyaracaklarını, daha az ceza yazmaya gayret edeceklerini söyledi.

 

ÖNCE UYARI

Göreve başladığı 4 Kasım’dan bu yana hazırlattığı küçük el broşürleri ile sürücüleri emniyet kemeri takma ve seyir halinde telefonla konuşmama konusunda uyardıklarını belirten Demir, “Uygulamalar sırasında emniyet kemeri takmayan ya da seyir halinde telefonla konuşan sürücüleri bu broşürlerle uyarıyoruz” dedi.

 

İKİNCİSİNDE CEZA

Ceza yazmanın kolay olduğunu, ancak bilinci artırmanın daha önemli olduğunu vurgulayan Müdür Demir, bugüne değin 11 bin 400 sürücüye ulaşıldığını kaydederken, “Uyarı görevimizi yapıyoruz ve hatayı yapan sürücüyü bir veritabanına kaydediyoruz. Eğer bu sürücüaynı hatayı bir kez daha yaparsa, ‘sizi uyarmıştık ama hatayı tekrarladınız’ diyeceğiz ve cezayı uygulayacağız” dedi.

 

YENİMEDYADER’İ KUTLUYORUM

YENİMEDYADER’in kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, “Medyanın bilinçli ve sorumlu çalışması çok önmemli bir konu. Sizi bu birlikteliğinizden dolayı kutluyorum” dedi. Yıllardan bu yana bir arada çalışan iki meslek grubunun buluşması hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.