Denizli bu festivalde biraraya gelecek

Denizli bu festivalde biraraya gelecek

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 24 Mayıs Milli Mücadeleye Katılış ve 13. Tarım, Kültür Festivali programını basın mensupları ile paylaştı.

A+A-

Basın mensuplarına elleriyle ilçenin meşhur eriği olan “Papaz eriğini” ikram eden Başkan Özbaş, tüm vatandaşları 24 Mayıs Milli Mücadeleye Katılış ve 13. Tarım, Kültür Festivali’ne davet etti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a Pamukkale Doğa ve Off-Road Kulübü (PADOFF) üyeleri Tamer Şen, Hakan Kaya ve Erol Kes eşlik etti.

Basın açıklamasında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’nin ani ölümü ile sarsıldıklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “2 gün önce elim trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcımız Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’ye Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu şekilde aramızdan ayrılmaları bizleri çok üzdü. Rabbim böyle acıları bir daha bizlere, ülkemize, şehrimize yaşatmasın” dedi.

Sarayköy’ün Türkiye’de önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Başkan Özbaş, “Göreve geldiğim günde bu yana Türkiye’nin en güzel ve en stratejik bölgesi olan Sarayköyümüzün kuvvetli yönlerinin ortaya çıkmasında tanıtılmasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu konuda 365 gün boyunca ilçemizin güzel ürünlerini ülkemize ve tüm dünyamıza tanıtmak için gayret gösteriyoruz. Sarayköyümüz tarım şehri olmak ile birlikte bölgemizin Denizli İzmir karayolu üzerindeki en stratejik bölgelerinden bir tanesi. Pamuk, erik, şeftali ve seracılıkta ön plana çıkmış bir şehirdir. Aynı zamanda turizm bölgelerinden bir tanesidir” dedi.

FESTİVAL İLE SARAYKÖY KONUŞULACAK

Başkan Özbaş, “Bu sene Sarayköy’ün 24 Mayıs 1919 Milli Mücadeleye katılış yıldönümünün 98.’sini kutlayacağız. Sarayköy Belediyesi olarak yapacağımız 24 Mayıs Milli Mücadeleye Katılış ve 13. Tarım, Kültür Festivali ile Sarayköy çok güzel bir şenliğe ev sahipliği yapacak. 13. Tarım ve Kültür Festivalimiz 19 Mayıs’ta Gençlik Bayramımız ile başlayacak” diye konuştu.

24 Mayıs Milli Mücadeleye Katılış ve 13. Tarım, Kültür Festivali programı ile ilgili basın mensuplarına ayrıntılı bilgi veren Başkan Özbaş, festivalin son günü çok konuşulacak bir kapanış yapacaklarını söyledi. Sarayköy’de ilk kez yapılacak olan off road oyunları ile ilgili bilgi veren Başkan Özbaş, “ PADOFF ile birlikte ilçemizde ilk defa gerçekleştireceğimiz off road oyunlarıyla adrenalin ve araç tutkunları ilçemizde biraraya gelecek. Denizlimizde ve ilçemizde araba, yarış meraklılarının olduğunu biliyoruz. Çok talep ilgide var” diye konuştu.

21 MAYIS’TA HİT BİR KAPANIŞ GERÇEKLECEK

PADOFF ile yapılan çalışmalar sonucunda off road oyunlarının 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de Sığma Ada Yolu Azmak Mevkii’nde yapılacağını belirten Başkan Özbaş, “Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan 30’a yakın yarışmacı arkadaşlarımız ile heyecanlı zaman geçireceğimiz bu etkinliğimize tüm Denizlili hemşehrilerimizi davet ediyorum. Ayrıca tekrar 21 Mayıs Pazar günü saat 20.30’da Sarayköy Açık Pazar yerinde gerçekleştireceğimiz Emre Aydın ve Aleyna Tilki konseri ile birlikte hit bir kapanış yapacağız ” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.