Denizli CHP'de Yeni Başkan Sancar

Denizli CHP'de Yeni Başkan Sancar

Denizli Chp’de kan değişimi

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli İl Teşkilatı'nın iki aday ile gidilen olağan kongresinde Teoman Sancar, başkanlığa seçildi.

 

CHP Denizli İl Teşkilatı Olağan Kongresi, EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kongrede mevcut başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun karşısına Teoman Sancar ve Hakan Kılınç rakip olarak çıktı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün divan başkanlığı yaptığı kongrede, Kılınç, seçime 2 saat kala "Bu partiye yıllardır hizmet veriyorum. Ne milletvekillerinden, ne ilçe başkanlarından hiç kimse arayıp bana başarı dilemedi. Adayları milletvekilleri belirleyip, delegelerin düşüncelerine ipotek koyuyorlar" diyerek, adaylıktan çekildi. Kılınç, Çavuşoğlu'na destek vereceğini de açıkladı.

 

Adayların konuşmalarının ardından blok listeyle gidilen seçimde 648 delegeden 578'ü sandık başına gitti. Kullanılan oylardan 319'unu alan Sancar, başkanlığa seçildi. Sandıktan Çavuşoğlu'na 254 oy çıktı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.

Kongreyi, CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı ile CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de izledi

Teoman Sancar'ın Yönetim Kurulunu oluşturan isimler;

Haşim Teoman Sancar

Hakan Alkan

Alim Aslan

Tuncay Bacaksiz

Musa Bingöl

Berna Bozkurt

Musa Coşkun

Ümmü Çizmeci

Zekayi Demiray

Emrah Cihan Deniz

Faik Genç

A.Tevfik Ger

Gülşen Güngör

Firdevs Kandemir

Tevfik Kendirli

Özdilek Kocaoğlu

Ismail Sarikaya

H.peker Şimşek

Yusuf Tonka

Erdoğan Yalçın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.