Denizli'de Fırtına Zor Anlar Yaşatıyor

Denizli'de Fırtına Zor Anlar Yaşatıyor

Denizlide yaşanan fırtınalı bir günün bıraktığı izler çıkmaya başladı.

A+A-

Meteorolojinin uyarısının ardından Denizlide çok şiddetli hissedilen fırtına, hasar bilançosu çıkmaya başladı.

Meteorolojinin verilerine göre saatteki hızı 70 km ulaşan fırtına şehirde zor anlar yaşanmasına sebep oldu.

Denizli'de saatte ortalama 70 kilometre hızla esen rüzgar, sabah saatlerinden bu yana kentte çok sayıda binanın çatılarında hasara neden oldu.

Meteroloji uzmanları Denizli ve çevresinde dün gece başlayan lodosun saatteki hızının 46-70 kilometreye ulaştığı ve yaşamı olumsuz etkilediğini söylerek tarımla uğraşan kişilerin önlem alması gerektiğini bildirdi.

Kentte etkili olan rüzgar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarının yakınındaki Doğan Caddesindeki bir binanın çatısı uçtu. Olayda şans eseri yaralanan olmazken polis binanın çevresinde önlem alarak, sokağı trafiğe kapattı. Olay yerine itfaiye ekiplerinin gelmesiyle uçan çatı Denizli İtfaiyesi uçan çatı için indirme çalışmalarını başlattı.

Çatının uçmasıyla birlikte garaj yolunda bulunan trafik adeta felç oldu ve uzun kuyruklar oluştu.

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde bulunan Kayalık caddesinde şiddetli firtınanın etkisiyle bir ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'de devam eden şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde bulunan Kayalık caddesinde, Kayalık Camisi yakınında yol kenarındaki bir ağaç fırtınanın etkisiyle parak halindeki araçların üzerine devrildi. Olayda bir araçta maddi hasar meydana geldi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.