Denizli'de Hamilelik Okulu’nda 3’üncü Dönem!

Denizli'de Hamilelik Okulu’nda 3’üncü Dönem!

Sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında başarılı projeleri hayata geçirerek Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi “Ailemi Seviyorum” projesi çerçevesinde uygulamaya soktuğu Hamilelik Okulu'nda 3’üncü dönem eğitimlerine başladı.

A+A-

Sosyal ve kültürel alandaki hizmetleriyle farklı projelere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hamilelik Okulu ile Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla Özel Odak Hastanesi işbirliği ile uygulamaya koyduğu Hamilelik Okulu 3’üncü dönem eğitimlerine başladı. Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitime, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında başarılı projelere imza attığını kaydeden Değirmenci, "Denizli'de sosyal projelere çok önem verdik. Belediyelerin tek görevi insanların yol, su gibi fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak değildir. Eğitimde, sporda, kültürde ve sanatta da insanımızın ihtiyaçlarını giderme gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

“Onlar daha iyi bir Türkiye'de yaşasın derdindeyiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü “Ailemi Seviyorum” projesini kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’na gelen kursiyerler arasında yapılan ankette Hamilelik Okulu açılması yönünde talepler olduğunu kaydeden Değirmenci, “Kursiyerlerimizden bu şekilde talep gelince bu konuda kurs düzenlemeye başladık. Şu an 3’üncü dönem eğitimlerinin başladığı Hamilelik Okulu ile bilinçli anneler ve sağlıklı nesiller oluşsun” diye konuştu. Eşlerin bu konuda destek olmalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Değirmenci, şunları söyledi: “Yeni yetişen nesil, Türk toplumunun geleceğidir. Onlar daha iyi bir Türkiye'de yaşasın derdindeyiz."

 

Anne adaylarına gebelik süreci anlatıldı

 

Hamilelik Okulu’nda anne adaylarına verilecek eğitim programı ile ilgili kursiyerlere bilgiler veren Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ise, gebelikte annede meydana gelen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler ve bağışıklama, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konu başlıklarında açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.