Denizli'de Kayak Öğrenmek Bedava

Denizli'de Kayak Öğrenmek Bedava

Denizli'de 7'den 70'e herkesin istediği spor dalını yapabilmesi için ücretsiz spor kursları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, farklı bir projeye daha imza atarak gençleri kayak sporu ile tanıştırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk olarak or

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli halkını spor ile buluşturmaya devam ediyor. Denizli’de 7’den 70’e isteyen herkesin katıldığı ücretsiz spor kurslarıyla onbinlerce vatandaşa spor yaptıran Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin kış turizminde de söz sahibi olması için hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi’nde bu yıl ilk kez başlayacak proje ile Denizlili öğrenciler kayak sporu ile tanışacak. İlk olarak ortaokul ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrenciler için başlatılan uygulama ile kayak öğrenmek isteyen gençler Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezine kayıt yaptırarak sömestr tatilinden başlayarak tüm sezon boyunca ücretsiz kayak kursu alabilecekler. Gençlerin kayak ve giysi takımları da Büyükşehir Belediyesince karşılanacak.

“Milli sporcular yetiştirmenin temellerini atacağız”

Denizlili gençleri ücretsiz kayak kurslarına davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de spor yapmayan kalmasın’ sloganıyla 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sunduk. Kurslarımıza onbinlerce Denizlili büyük ilgi gösterdi. Şimdi ise ilk olarak gençlerimizi, ekranlardan imrenerek izlediğimiz kayak sporu ile tanıştıracağız. İsteyen tüm ortaokul ve lise öğrencileri, sömestr tatili ve sonrasında sezon boyunca kayak sporu ile ücretsiz buluşabilecek. Belki de bu kurslarla ülkemizi temsil edecek milli sporcular yetiştirmenin temellerini atacağız” dedi.

Milli Kayakçı Yılmaz: “Bütün gençleri bekliyoruz”

Kayak antrenörü Abdullah Yılmaz ise, “Eski bir milli kayakçı, kayak öğretmeni ve antrenörüyüm. Ortaokul ve lisedeki bütün öğrenci arkadaşlarımız Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezine kayıt yaptırarak sömestr tatili ve sonrasındaki bütün sezon boyunca kayak sporu yapabilecekler. Kayak ve giysi takımları Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılanacak. Gençlerimizi Denizli Kayak Merkezi’ne bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.