Denizli'de Korkunç Kaza!

Denizli'de Korkunç Kaza!

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kontrolü kaybeden otomobil sürücüsü önce ağaca çarptı sonra takla atarak duvara çarptı. 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, İzmir Asfaltı üzerinde meydana gelen kazada, Bakırlı Kavşağı’ndan Sümer altgeçit istikametine doğru hareket halindeki 20 DP 525 plakalı otomobil sürücüsü aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek yoldan çıkarak ağaca çarptı. Ağaca çarptıktan sonra takla atarak bir bankanın duvarına çarparak durdu.

 

İddialara göre, gittikleri düğünde kavga ettikten sonra sinirlenen sürücü aşırı hız yaptı. Aşırı sürat nedeniyle kontrolünü kaybeden sürücü önce bir ağaca çarptı. Çarptığı ağaç kırılarak yerinden çıktı. Çarpışmanın etkisi ile takla atan otomobil bir bankanın duvarına çarparak durdu. Otomobil içinde bulunan kişilerden 2’si ağır 4 kişi yaralandığı belirtildi.

Kazaya yoldan geçen sürücüler ve çevredekiler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.