Denizli'de Yıldızlı Otellerde Yılbaşı Bereketi

Denizli'de Yıldızlı Otellerde Yılbaşı Bereketi

DENİZLİ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Murat Şen, yeni yıla sayılı günler kala Denizli ve Pamukkale'deki yıldızlı otellerde doluluk oranının yüzde yüze ulaştığını söyledi.

A+A-

Denizli'deki otel ve restoranlar yılbaşı kutlamasına hazır. DENTUROD Başkanı Murat Şen, Denizli'de 17 bin yatak kapasitesi olduğunu, bu rakamın 8 bininin yıldızlı otellere ait olduğunu söyledi. Yıldızlı otellerde doluluk oranlarının yüzde yüze ulaştığını belirten Şen, "Yılbaşı programı hazırlayan restoranlarda da doluluk oranı yüzde 80 seviyesinde. Yılbaşına kadar onların da doluluk oranı yüzde yüze yaklaşacaktır. Denizli'de bu yılbaşı gecesi, sektöre önemli bir girdi sağlayacak. Yılbaşı eğlencesi için yemek ve içeceklerden oluşan menü kişi başına 75 ile 200 TL arasında değişiyor" dedi.

 

Pamukkale ve Karahayıt'daki yıldızlı otellere kent dışından da çok sayıda rezervasyon yaptırıldığını sözlerine ekleyen Şen, "Yılbaşı kutlamaları sadece sektöre ekonomik girdi sağlamayacak, Pamukkale'nin ve Denizli'nin tanıtımına da katkı verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.