Denizli'den Iğdır'a Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

Denizli'den Iğdır'a Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

AK Parti Denizli Gençlik Kolları ‘’Kardeş İl Projesi’’ kapsamında AK Parti Iğdır Gençlik Kollarının misafiri oldu.

A+A-

AK Parti Denizli Gençlik Kolları ‘’Kardeş İl Projesi’’ kapsamında AK Parti Iğdır Gençlik Kollarının misafiri oldu. Proje kapsamında bir dizi program gerçekleştiren AK Partili Gençler Öncelikle Iğdır il teşkilatını ziyaret ederek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Ermenilerin Türklere uyguladıkları Katliam Müzesini gezen AK Gençler, Karakoyunlu İlçesine geçerek oradaki Kacar Doğan Şalı Şehit Er Bülent Aras Ortaokulunun kütüphanesinin açılışına katıldılar. Teşkilat üyeleri Denizli’de topladıkları 5 bin kitabı okul kütüphanesine hediye ettiler.


Öğrencilerle bir araya gelen teşkilat üyeleri birlikte voleybol oynayıp onların heyecanına ortak oldular. Daha sonra Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesine giderek  İshak Paşa Sarayı ve Doğubeyazıt Çarşısında gezen AK Partili Gençler adeta tarihte yolculuk yaparak buralara hayran kaldılar. ‘’Goller Kardeşlik İçin’’ diyen iki kardeş teşkilat halı saha maçı da yaparak kardeşliklerini perçinlediler. Programın son gününde Iğdır’ın Tuzluca İlçesine geçen gençler burada ilçe teşkilatını ziyaret edip ardından ilçeye adını veren Tuzluca Tuz Madenlerine giderek tuz mağarasını ziyaret ederek programlarını bitirdiler.


Programın ne kadar önemli ve değerli olduğu belirten AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Melih Serim konuşmasının devamında; ‘’ Özellikle son dönemlerde yaşanan terör olaylarına rağmen buraya düzenlenen bu gezimiz büyük önem taşıyor. Kimsenin ortak geleceğimizi bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler yapmış olduğumuz ziyaret ile sunu söylüyoruz Doğu Batı'ya, Batı Doğu'ya karışacak... Çünkü ; Biz Bir'iz ve kardeşiz. Iğdır Teşkilatımıza da bize gösterdikleri misafirperverlikten ve kardeşlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu tür kardeşlik etkinliklerini daha da arttıracağız.’’ Diyen Başkan Serim; En kısa sürede Iğdır teşkilatının da Denizli’ye geleceğini ve kardeşlerimizi Denizli de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.