Denizli Emniyet Müdürü Değişti

Denizli Emniyet Müdürü Değişti

İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle 59 ilin emniyet müdürleri değişti. Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

A+A-

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 Daire Başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan İl Emniyet Müdürü sayısı ise 37 oldu.

Bu kararnameye göre Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir getirilirken, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal Polis Başmüffetişliği’ne getirildi.

MEVLÜT DEMİR KİMDİR?

Mevlüt Demir, Alanya’da doğdu. Polis Akademisi mezunu olan Demir, İnterpol dahil çok sayıda yurtdışı ve uluslararası görev aldı. İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Arapça bilen Demir, aynı zamanda doktorasını tamamladı. Polis Başmüfettişiyken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Denizli İl Emniyet Müdürü oldu. Denizli’de yaptığı başarılı çalışmaların ardından Konya Emniyet Müdürü olarak tayin edildi. Demir, İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile tekrar Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.