Denizli'nin Bir Bakanı Daha Varmış

Denizli'nin Bir Bakanı Daha Varmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’deki kadın sivil toplum kuruluşu  temsilcileriyle bir araya geldi

A+A-

Zeybekci baba tarafından Denizlili olduğu öğrenilen Bakan Kaya için, “Kendisi bizim yaylanın kızıdır” dedi.

Dün akşam Anemom Otelde ggerçekleşen İş Dünyası İstişare toplantısında,Hollandayla yaşanan kırizi ve olumsuzluklarını anlatmasının sonunda kendisi ilede ilgili bazı bilgiler verdi.

Bakan Kaya'nın ailesinin aslen acıpayamlı olduğunu ama yıllar önce fethiye'ye göç ettiklerini anlatması,Denizli'nin bir bakanının daha olduğunu ortaya çıkardı.

Toplantıya bakanların yanı sıra Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de katıldı.

Toplantıda ilk sözü eski Ak Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak aldı. Dalbudak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’da yaşadıklarına değinerek, “Bu şiddeti kınıyorum. Biz bu özel milletin özel kadınlarıyız. Bakanımız orada bütün dünyaya bir ders verdi. Milletimiz de 16 Nisan’da bakanımıza yapılan bu muameleye karşı cevabını verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.