Denizli’nin Yüzü Güldü Başvuru 10 Binleri Geçti

Denizli’nin Yüzü Güldü Başvuru 10 Binleri Geçti

250 TL taksitle verilecek 25 bin konut için 1,5 günde 10 binin üzerinde vatandaş form doldurdu.

A+A-

25 bin konut için 1,5 günde 10 binin üzerinde vatandaş başvuru yaptı. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Denizli’nin yüzü gülüyor. Herkesin ev sahibi olabileceği projemiz halkımız tarafından sahiplenildi. Şehirde bayram havası esti” dedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıkladığı konut sorununu ortadan kaldıracak 25 bin konutluk projeye Denizli halkı sahip çıktı. Öğle saatlerine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesine 3 bin 100, Merkezefedi Belediyesine 900, Pamukkale Belediyesine de 1065 vatandaş konuttan yararlanmak amacıyla başvuruda bulundu. Diğer ilçelerle birlikte başvurular 10 binleri geçerken Denizli halkının projeye sahip çıktığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Biz eski Türkiye’de olduğu gibi günübirlik siyaset yapmıyoruz. Bu zamana kadar ne yaptıysak hep Denizli’nin asli ihtiyaçlarını ve gelecek planlamasını yaparak gerçekleştirdik” dedi.

 

GELECEĞİ PLANLIYORUZ

Denizli’nin geleceğini şekillendirecek projelere imza attıklarını anlatan Başkan Tin, “Bu günü düşünmeden her zaman 30-50 hatta 100 yıl sonrasını planlayarak adımlarımızı attık. Bunun semeresini de alıyoruz. Denizli Belediye Başkanlığı döneminde 2004 yılında değişim ve gelişimi başlatan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin öncülüğünde Denizli merkezli geliştirilen projelerle ilimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şimdiye kadar açıkladığımız tüm projelerimiz büyük heyecan oluşturdu. Şehirde neredeyse bayram havası estirdi. Ancak 250 lira taksitle verilecek ve herkesin ev sahibi olabileceği projemiz halkımız tarafından sahiplenildi” dedi.

 

SON RAKAMLARI VERDİ

Açıklamasını sürdüren Başkan Tin, “Diğer ilçelerle birlikte ilk iki gün 10 bin sayısını geçtik. Denizli Büyükşehir belediyemizde ilk gün 2 bin 656, ikinci gün öğle saatlerine kadar 3 bin 100 olmak üzere 5 bin 756, Pamukkale belediyemize ilk gün 692, ikinci gün 1065 olmak toplam 1757, Merkezefendi belediyemizde de ilk gün 800, ikinci gün de 900 olmak üzere 1700 kişi başvuruda bulundu. Bu rakamlar Salı günü öğle saatlerine kadar gerçekleşen rakamlardır. Sarayköy'de şu an itibariyle 2000'in üzerinde başvuru var. Çivril’de ise 1800 kişiyi geçtik” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.