Denizli Sanat Merkezi'ne kavuşuyor

Denizli Sanat Merkezi'ne kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, talihsiz bir yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, sanat merkezinin küllerinden doğacağını vurgulayarak, "Burada

A+A-

Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi'nde sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre sonra hizmete girecek Belediye Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu. Başkan Zolan'a Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yapım İşleri Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Başkan Zolan, kısa süre sonra hizmete girecek Belediye Sanat Merkezi'nin bölgenin canlanması adına etkili olacağını söyledi. Denizlililerin yakın zamanda çok arzu ettikleri Sanat Merkezi'ne kavuşacağı müjdesini veren Başkan Zolan, "Yangınla küle dönen sanat merkezimiz, söz verdiğimiz gibi küllerinden doğacak. Baştan aşağı yeni ve güzel bir proje ile inşaata başladık. Tesis yakın zamanda tamamlanacak" diye konuştu.

 

ANLAŞMA SAĞLANDI

 

İnşaatın tamamlanması için ufak rötuş ve bazı küçük ayrıntıların kaldığını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Sanat Merkezimizi en yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada kültür, sanat, sinema ile bir çok güzellikler yaşanacak. Denizlimize yeni bir yapı ve sanat alanı kazandırmış olacağız. Sanat Merkezi yeniden küllerinden doğmuş olacak." Sanat Merkezi'nin şehrin omurgası olarak nitelendirilen Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nın  canlanmasına katkı sağlayacağına işaret eden Başkan Zolan, "İşletimi için ulusal anlamda ciddi bir sinema şirketi ile anlaşma sağlandı. Yakın bir tarihte açılış kurdelesini hep birlikte keseceğiz. Denizli'ye yeni bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm sanat severlere ve Denizli halkına hayırlı olsun" dedi.

 

7 GÖSTERİ SALONU OLACAK

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nin kısa süre sonra bitirilmesi planlanırken, kentin kültür ve sanat alanında büyük bir eksikliği kapatacak. Bir büyük ve 6 küçük olmak üzere toplam 7 gösteri salonu , kafeterya ve büfe bulunacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde ayrıca konser ve tiyatro gibi farklı etkinliklerin de düzenlenebileceği alanlar olacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.