Denizli Ticaret Odası: Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz!

Denizli Ticaret Odası: Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Diyarbakır ve Bingöl’de düzenlenen hain saldırılar sonucu şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç ve diğer beş asker için taziye mesajı verdi.

A+A-

“Ülkemiz güvenliğini tehdit eden terör örgütleriyle mücadele ederken, Diyarbakır ve Bingöl’den maalesef şehit ve gazi haberleri geldi. 6 evladımızın şehit düştüğü, 7 askerimizin de yaralandığı terör olaylarında, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunan Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in de şehit düştüğünü üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah, şehitlerimizin ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize sabır versin. Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik yapılan bu menfur terör olayları, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

İş dünyası olarak, terör örgütleriyle yapılan mücadeleyi destekliyor, vatan savunmasında toprağa düşen Mehmetçiklere ve yaralanan gazilerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Türkiye, güçlü bir devlettir; birliğimizin beraberliğimizin bozulmasına asla fırsat vermeyecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.