Denizli Ülkü Ocakları Başarı Ödülleri Dağıtıldı

Denizli Ülkü Ocakları Başarı Ödülleri Dağıtıldı

Denizli Ülkü Ocakları, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet ve başarı ödül töreni düzenledi.

A+A-

Denizli Lisesi Bahçesindeki Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen törene, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, MHP Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Metin Karakurt, Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen (TSS) Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, MHP İl ve İlçe yöneticileri ve Ülkücüler katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Ocak yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana eğitim faaliyetlerine büyük ağırlık verdiklerini belirterek, “Misyonumuz gereği eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ediyoruz. Ortaöğretimden Üniversiteye hazırlık amacıyla bir çok kurs düzenledik. Bundan sonra da eğitim ağırlıklı etkinliklerimiz devam edecek” dedi. Öncel, “Ülkü Ocakları bir şehitler kervanıdır. 4 Ocak 1968’den başlayarak ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran ile başlayan yolculuk, 20 Şubat 2015 Fırat Çakıroğlu’na kadar devam etmiştir. Şehit kanıyla sulanmış olan cennet vatanımızın parçalanmaya çalışıldığı dönemlerde onlar canlarını başlarını ortaya koyarak korkmadılar, asla geri atmadılar. Yarım asra yakın kutlu yuvamızda her zaman Türk milleti adına mücadele verdik. Mücadelemiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Etkinliğimize katılımınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. 

Öncel’in konuşmasının ardından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında ilimizdeki çeşitli okullardan mezun olan ve başarı elde eden Ülkücü gençlere mezuniyet belgesi ve başarı ödülleri, etkinliğe katılan protokol üyeleri tarafından verildi. Tören, Sanatçı Oğuzhan Öz’ün verdiği mini konserle sona erdi. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.