Denizlili Askerin Şüpheli Ölümü

Denizlili Askerin Şüpheli Ölümü

Denizlili Askerin Şüpheli Ölümü

A+A-

Aslen Buldan İlçesi, Yenicekent Mahallesi nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Muhammet İncebacak, Bursa’da bir zeytinlik bahçesinde cansız bedeni bulundu. İddiaya göre, bir süre önce babasının vefat etmesi sonrası annesi ile birlikte Buldan’dan dayısının yanına taşınan Muhammet İncebacak, Şırnak’ta uzman çavuş olarak görev yapıyordu. Bir süre önce izinli olarak Bursa’ya ailesinin yanına gelen İncebacak, 3 gün önce ‘göreve gidiyorum’ diyerek evden çıktı.

O günden bu güne kadar genç askerden haber alınamadı. Bu durum karşısında ailesi Polis’e giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen 3 gün sonra Bursa, Geçit Mahallesi, Turgut Özal Caddesi’ndeki zeytinliklerini ilaçlamaya gelen vatandaşlar yerde hareketsiz yatan birini fark etti. Hemen Polis ve sağlık ekibine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İncabacak’ın öldüğünü belirledi. Polis, olay yerini incelemeye aldı ve yaptığı araştırma sonucu ölen kişinin kayıp ilanı da verilen Uzman Çavuş Muhammet İncebacak’a ait olduğunu belirledi.

Olay yeri ekiplerinin yapmış olduğu araştırma sonrası İncebacak’ın çenesinin altından tek kurşunla vurulmuş olduğunu tespit etti. Çevre araştırmasında ise bir silah bulundu. Polis intihar olasılığı üzerinde dururken, durum İncebacak ailesine bildirildi. Olay yerine gelen genç adamın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Genç askerin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve tespiti için adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.Kaynak:Meriç Ulukuş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.