Denizlili Gazetecinin İddialar Şok Etti!

Denizlili Gazetecinin İddialar Şok Etti!

Gazeteci Ömer Turan’ın önce Bakan Zeybekci ve sonrasında Vekil Cahit Özkan ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlar sadece Denizli değil Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

A+A-

Kendi deyimiyle;Fanatik Ak Partili Gazeteci Ömer Turan’ın önce Bakan Zeybekci ve sonrasında Vekil Cahit Özkan ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlar sadece Denizli değil Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Çivril’li olduğunu üstüne basa basa söyleyen Ak Parti’li gazeteci paylaşımları ve iddiaları ile birçok kişiyi şok etti. Bununla da yetinmeyen Ömer Turan Cahit Özkan’la ilgili olarak bir de fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta Cahit Özkan’ın bir numaralı paralel olduğu iddia edilen O.A ile yemek yediği görüntü yer alıyor. Daha önce de bu gazetecinin Denizli’de yaşananları bir bir anlatacağına dair attığı twiti haber yapmış ve okurlarımız ile paylaşmıştık. Gazeteci Ömer Turan kimsenin beklemediği iddialarda bulunup yaptığı paylaşımları tek kelimesine dokunmadan yayınlıyoruz…

1 – Paralelin merkez üslerinden Denizliyle ilgili Türkiyeyi sarsacak bilgiler paylaşacağım. Paraleli koruyan 1 numara ve yaverini açıklayacağım.

2 - Cahit Özkan Çivrilin bir numaralı paraleli olduğu iddia edilen O.A'yı Ankarada yemekte ağırlıyor, masada kimler yokki.

1.       Denizli paralelin merkez üslerinden biridir. Fetullahın sağ kolu, derin paralelin lideri, porno arşivinin başı Ahmet Kara Denizlilidir.

2.       Denizli, tüm ilçeleriyle beraber, tamamen paralelin kontrolündedir, bu paralel tahakkümü A'dan Z'ye hala bugün devam etmektedir.

3.       Şimdiye kadar Denizlide paralelle kesinlikle mücadele edilmemiştir. Tam tersine paralel karşıtları paralelci diye tasfiye edilmiştir.

4.       Denizlinin en önemli ismi bakan Nihat Zeybekçi, ideolojik olarak paralel değildir ama kesinlikle paralelle mücadele etmemiştir.

5.       Nihat Zeybekçi, paralelle mücadele etmek bir tarafa paralelle mücadeleye engel olduğu bizzat Denizliler tarafından dile getiriliyor.

6.       Zeybekçi, teşkilatlarda paralel kelimesini bile yasaklatmıştır, paralelciler için, onlar da bizim kardeşimiz, incitmeyelim onları demiştir.

7.       Denizli Ticaret odasının paralelin kalesi olduğunu Denizlide bilmeyen yoktur. Zeybekçi, Ticaret odası ve başkanını hep korumuştur.

8.       Nihat Zeybekçinin paralel karşısındaki bu acziyetini farklı şeylere bağlıyorlar. Bunlardan biri bakana yapılan seks kasedi şantajı.

9.       Bakan Zeybekçiye, Paralel tarafından yapılan seks kasedi şantajını Denizlide bilmeyen yoktur. Bu şantajın hala devam ettiği söyleniyor.

10.   Bakan Zeybekçinin paralel yapıyla olan ilişkisi o kadar iç içe ki bakan bey şimdi istede bile geri dönemeyeceği iddia ediliyor.

11.   Bakan Zeybekçi,  bizzat yargıya müdehale ederek paralel tasfiyeyi engellediği iddia ediliyor. Mesela Adem Oklu'nun serbest bırakılması.

12.   Paralelci olduğu söylenen Denizli Ticaret Odası başkanı ve ekibinin bizzat Nihat Zeybekçi tarafından koruduğunu herkes biliyor.

13.   Denizli Ticaret Odası Başkanı ve ekibi bugün göz altına alındı. Bu gözaltılar Nihat Zeybekçi Moskovaya gittiği zaman yapılabildi.

14.   Şimdi, tüm Denizli, Bakan Zeybekçinin müdehale ederek Adem Oklu gibi Denizli Ticaret Odası başkanını kurtaracağından korkuyor.

15.   Denizli Ticaret Odası Başkanı serbest kalmazsa, itirafçı olacağı,  bu ihtimalin  ise Zeybekçiyi çok tedirgin ettiği söyleniyor.

16.   Sayın bakan, size bir kaç sorum var,müsadenizle; FETÖ'nün Denizli İmamı olan pratisyen doktoru hangi siyasetçi Denizli'ye tayin ettirdi?

17.   Sayın bakan, Denizli İmamı pratisyen hekimle birlikte yanında Mehmet Yüksel'le birlikte Pensilvanya'ya gidip el öpen siyasetçi kimdir?

18.   Sayın Bakan, Denizli'ye FETÖ'cü olduğu söylenen Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'i seçtiren ve onu TOBB idare kuruluna öneren kimdir?

19.   Sayın bakan, Denizli'de FETÖ'ye yönelik herhangi bir polis operasyonu yapılmasına engel olan tanınmış Denizlili siyasetçi kimdir?

20.   Denizli'de tutuklanan darbeci FETÖ'cü paşayla bu siyasetçinin ne gibi teması olmuştur?, o siyasetçinin darbeden haberi varmıydı?

21.   Sema hanım, Vali ve Emniyet müdürünü arayıp operasyonlara sonuna kadar devam edin dediğinde sizin bunu engellediğiniz söyleniyor.

22.   Cahit Özkanı listeye sizin zorla soktuğunuz, hatta bu konuda GM'de istifa tehdidinde bulunduğunuz söyleniyor? Bu doğru mu efendim?

23.   Bu doğruysa, bunda size yapılan ve mağdur olduğunuz kaset tertibinin etkisi var mı? Bu konuda tehdit edildiniz mi?

24.   Cahit Özkan'ın Fetö'nün en derin adamlarından biri olduğu, hatta 2011'deki Pensilvanyanın gönderdiği listede yer aldığı söyleniyor.

25.   Cahit Özkan'nın Fetullah'ın dağ kolu Ahmet Kara ile Denizli imamımının evinde sabahlara kadar örgüt toplantısı yaptığı söyleniyor.

26.   Cahit Özkan'nın yine Uşağın bir numara paraleli olarak bilinen ve şuan tutuklu olan Hazim Seslinin eski avukatı olduğu söyleniyor.

27.   Paralelci Hazim Sesli, İstanbulda tutuklandığında yanındaki avukatın sizin prensiniz olan Cahit Özkanın eski ortağı olduğu söyleniyor.

28.   Size yapılan kaset şantajından Cahit Özkanın haberi var mı? İstanbuldaki söz konusu evi bilen ender kişilerden biri Cahit Özkan'mıdır.

29.   Cahit Özkan, Çivrilin bir numaralı paralelcisi olan O.A'na  Ankarada yemek verdiği, bununda face'inden paylaştığı söyleniyor. Dogru mu?

30.   Sayın Bakan, Denizli'de dokunulamayan kişilere dokunulacak, girilemez denilen yerlere girilecek. Bu sizinle yada size rağmen yapılacak.

31.   Sayın Bakan, Adem Oklu meselesinde olduğu gibi, müdehale edip,Oda başkanı ve ekibini kurtarmaya çalışırsanız, sizi anında deşifre ederiz.

32.   Sayın bakan, prensiniz Cahit Özkanın o gece kayıp olduğu,ertesi gün ortaya çıktığı ve şov yaptığı söyleniyor.

33.   Sayın bakan, Kahraman Denizli halkı o gün sokakta destan yazarken, sizin mecliste sığınakta saklandığınız söyleniyor, doğru mu efendim?

34.   Sayın bakan ve yakışıklı prensi, benim iddialarım çok açık ve somut, umarım beni tehdit edeceğinize bu somut iddialara cevap verirsiniz.

35.   Nihat Bey, ertesi gün yaptığınız gibi darbe gecesi, telefonla bağlanıp darbeyi telin ettiniz mi? Yoksa bu yöndeki isteği reddettiniz mi?

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.