Denizlili Gençler 19 Mayıs'ı Kutladı

Denizlili Gençler 19 Mayıs'ı Kutladı

DENİZLİ'de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında ulusal ve uluslararası spor yarışmalarında derece elde eden gençlere ödülleri verildi.

A+A-

Denizli Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni Büyükşehir Belediyesi önünde yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen törene Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, protokol üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, "Büyük Atatürk, Samsun'a çıktığında Kurtuluş Savaşı'nı başlattı. Ülkemiz, Atatürk'ün açtığı yolda gençleriyle emin adımlarla yürüyor. Türkiye'nin gençleri kararlı ve güçlü bir şekilde cumhuriyeti savunmaya devam edecek. Bütün şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.


Bayram töreninde, ulusal ve uluslararası spor yarışmalarında derece elde eden sporculara ödülleri verildi. Ayrıca, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün çeşitli branşlardaki sporcuları gösteriler yaptı. Öğrenciler şiir okudu, zeybekler oynadı, halk müziği dinletisi sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.