Denizlili Sporcu Türkiye Şampiyonu

Denizlili Sporcu Türkiye Şampiyonu

Denizlili fitness antrenörü Kadirhan Hüseyin Doğu, 29 Mart-2 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde master (40-44) açık siklet atletik fizik kategorisinde Türkiye şampiyonu

A+A-

Kadirhan Hüseyin Doğu Türkiye Şampiyonu olarak Türkiye Milli Takımına seçilerek 02-10 Mayıs tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek olan İFBB Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Türkiye şampiyonu olduğu için mutlu olduğunu belirten Doğu, “Türkiye şampiyonu oldum. Denizli'yi ve Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yolda yanımda bulunan ve her türlü desteği esirgemeyen başta kulübüm Reflex Fitness ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Uluslararası arenada Denizli'yi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışmalarıma tüm hızıyla devam ediyorum" dedi.

Kadirhan Hüseyin Doğu kimdir?

27.10.1974 tarihinde Denizli Merkez doğumlu Kadirhan Hüseyin Doğu, spor ile ilköğretim çağlarında taekwondo ile başlayıp üst düzey musabakalri da çeşitli başarılar elde etmiş, amatör olarak boks ile ilgilenmiş 1998-2000 yillari arasi fitness sporu ile tanişmıştır (VG -Vücut Geliştirme) halen Denizli'de aktif olarak çalışmaya devam edip spor salonu işletmektedir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.