Denizlispor Altınparmak'a Teslim Edildi

Denizlispor Altınparmak'a Teslim Edildi

Denizli'ye yabancı olmadığını dile getiren Mehmet Altıparmak, "Kendimi burada geliştirdim. Bu takımın kaptanlığını yaptım. Şimdi de teknik direktör olarak görev yapacağım. Amacımız, Denizlispor'un lige tutunmasını sağlamaktır" diye konuştu.

A+A-

PTT 1'inci Lig'de son oynadığı 5 maçtan mağlubiyetle ayrılınca düşme hattında kalan Denizlispor'da, Engin İpekoğlu'nun istifa ettiği teknik direktörlük görevine, Mehmet Altıparmak getirildi. Yeşil siyahlılarda 1998-2000 yılları arasında futbol oynayarak takım kaptanlığını da yapan Altıparmak, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Geçen sezon Albimo Alanyaspor'la şampiyonluk yaşayan teknik adam, "Eski yuvama geldiğim için mutluyum, acilen çıkış yakalayacağız" dedi.

Denizli'ye yabancı olmadığını dile getiren Mehmet Altıparmak, "Kendimi burada geliştirdim. Bu takımın kaptanlığını yaptım. Şimdi de teknik direktör olarak görev yapacağım. Amacımız, Denizlispor'un lige tutunmasını sağlamaktır" diye konuştu. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise, Altıparmak'ın başarılı olması için yönetimin de elinden geleni yapacağını söyledi. Ligde 17 puanı bulunan Denizlispor, cumarte günü Osmanlıspor'a konuk olacak.

KABUSTAN UYANAMADI

Denizlispor'da son 2 ayda olağanüstü gelişmeler yaşandı. Yönetim, kötü sonuçların ardından ilk yarıda görev yapan teknik direktör Özcan Bizati'yle yollarını tartışmalı bir dönemin ardından ayırdı. Bizati'nin yerine göreve acilen daha önce de kulüpte çalışan Engin İpekoğlu getirildi. Transfer yasağını geç kaldırabilen yönetim takıma ara transferin son günlerinde takviye yaptı. İpekoğlu, yönetiminde çıkılan Samsunspor, Adana Demirspor, Bucaspor ve Altınordu maçlarını kaybedilince istifa etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.