DENTUROD Dubai Fuarında...

DENTUROD Dubai Fuarında...

Seyahat endüstrisinin Ortadoğu ve Körfez ülkeleri pazarında en büyük buluşmalarından biri olan Arabian Travel Market (ATM) Fuarı, Dubai'de 24 Nisan’da kapılarını açtı.

A+A-

Dubai ATM Turizm Fuarı’na bu yıl 150 ülkeden 2 bin 800 firma ve turizm profesyoneli katılıyor. 45 Bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı 750 metre kare stant alanı aldı. Fuara Türkiye'den yaklaşık 100 firma katılıyor. Son dönemde turizm kaynak ülkelerini çeşitlendirmek için çalışmalar yürüten ve bu amaçla alternatif pazarlara da yönelmeye çalışan DENTUROD 2017 Dubai ATM Fuarı’na da katılım sağlıyor.

Ülkemize kültürel ve coğrafi yakınlığı bulunan Körfez ve Arap ülkelerinin Denizli turizmi için önemli bir potansiyel taşıdığı Dubai ATM’de bir kez daha görüldü. Denizli de eşsiz Pamukkale, antik kentler,.dağlar, şelaleler, yaylalar, ormanlık alanlar ve milli parkların yanı sıra, termal turizm ve tedavi l imkânlarının da bulunduğunu öğrenen ziyaretçiler Denizli pamukkale standına büyük ilgi gösterdiler.

28 nisan a kadar açık kalacak fuarda bulunan DENTUROD yönetim kurulu üyesi Colossae otel gn müdürü Şeref Karakan fuarın bölgemiz için önemine dikkat çekerek Denizli ye gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade ederek termal tatil ve tedavi için ziyaretçileri şehrimize davet ediyoruz dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.