DP’den Başkan Zolan’a Ziyaret

DP’den Başkan Zolan’a Ziyaret

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Çelik, Başkan Zolan’a 15 Temmuz’dan bu yana gösterdiği cesaret ve özveriden dolayı teşekkür etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kabulü dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür eden Çelik, “Kara bir leke olarak gördüğümüz 15 Temmuz’u halkımızın ferasetiyle, cesaretiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek savuşturduk. Allah’ım bir daha bugünleri bize göstermesin” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 15 Temmuz sürecini iyi yönettiğini ifade eden Çelik, şunları söyledi: “15 Temmuz’dan itibaren halkımızla birlikte, cesaretiniz ve özverinizle canınızı ortaya koyarak Denizlimizde bir vatandaşımızın burnu dahi kanamadan bu şerri atlatmamızı sağladınız. Bu nedenle DP il teşkilatı olarak şükranlarımızı sunarız.”

 

Başkan Zolan: “Millet galip geldi”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan: “Ülkem çok büyük bir badireden geçti. 15 Temmuz akşamı ülkemi paramparça etmek isteyenler, asker kıyafeti içine girerek ihanet etmekte geri adım atmaksızın bir başlangıç yaptılar. Çok şükür başta milletimizin meydanları doldurmasıyla, demokrasiye, milli iradeye, seçmiş olduğu adamlarına, ülkesine, vatanına, bayrağına sahip çıkmasıyla bu badireyi atlattık. Demokrasi ve milli irade galip geldi.  Millet galip geldi” ifadelerini kullandı. DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ziyaretin sonunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.