DSİ'den Acıpayam'a Kepçe...

DSİ'den Acıpayam'a Kepçe...

Acıpayam Belediyesi iş makinesi parkurunu güçlendirmeye devam ediyor.

A+A-

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Acıpayam Belediyesine Ekskavatör kepçe hibe edildi.Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, yaptığı açıklamada, belediyelerindeki iş makinesi eksikliğinin giderildiğini söyledi.

 

Gerek alt yapı hizmetlerinde olsun gerekse çevre düzenlemelerinde olsun en fazla öneme sahip iş makinesini belediyemize hibe yoluyla kazandırmış bulunuyoruz. Yeni iş makinesi Fen İşleri Müdürlüğümüzün de ihtiyaç duyduğu bir araç. Zaman zaman iş makinesi kiralama yöntemiyle hizmet götürülmeye çalışıyordu. Yeni iş makinesinin alınması birlikte alt yapı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan alanlarda daha hızlı hizmet verilebilecektir.

 

Belediyemizin araç filosuna kazandırdığımız bu iş makinesi için Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Dr. Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Şahin Tin ,Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Murat Acu, Acıpayam Devlet Su İşleri Müdürümüz Selçuk Çakar, tüm Devlet  Su İşleri çalışanlarına ve İlçe Başkanımız Veteriner Hekim İdris Oktay'a  desteklerinden dolayı gönülden teşekkür ederiz dedi.

 

Başkan Şevkan, ''Araç filomuzu daha da güçlendi.Amacımız, halkımıza yönelik hizmetlerin ve çalışmaların aksamamasıdır. Yeni iş makinesi aracımız, ilçemize, belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.