DTO’da Esnaf Buluşmaları Başlıyor

DTO’da Esnaf Buluşmaları Başlıyor

Denizli Ticaret Odası, sorunları dinlemek ve istişarelerde bulunmak için “DTO üyelerini dinliyor” adı altında üyeleriyle buluşacak.

A+A-

İlki 25 Ocak 2017 Çarşamba günü 11.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, “Tarımsal ve Hayvancılık Faaliyetleri, Toprak ve Hayvan Mahsulleri Üretimi ve Satışı”nı kapsayan 5. Meslek Grubuna mensup üyeler, “Gıda, Yiyecek ve İçecek Maddeleri Üretimi ve Toptan Ticareti”ni kapsayan 6. Meslek Grubuna mensup üyeler, “Lokanta, Restoran, Çayocağı, Kafeterya, Büfe, Kantin, Gazino vb Yerler İşletmeciliği, Hazır Yemek, Fast Food, Pizza vb. Üretim ve Satışı”nı kapsayan 12. Meslek Grubuna mensup üyeler ve “Her Türlü Yiyecek ve İçecek Maddeleri Perakende Ticareti”ni kapsayan 22. Meslek Grubuna mensup üyelerle istişarede bulunulacak.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri ve komite üyelerinin de hazır bulunacağı buluşmada, üyelerin sorunları, beklentileri, görüş ve önerileri ve sıkıntıları dinleyecek.

Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odasının, üyelerine hizmet için var olduğunu hissettirmek istediklerini belirterek, “Üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yapıyorduk. Ancak üyelerimizi Odamızda yani kendi evlerinde de ağırlayarak beklentilerini, görüşlerini, önerilerini ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. İlk buluşmamız gıda grubunda faaliyet gösteren üyelerimizle olacak. Bu meslek guruplarındaki üyelerimizi 25 Ocak 2017 Çarşamba günü Odamıza bekliyoruz. Daha sonra diğer meslek gruplarımızla iki ayda bir buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.