DTO'dan Nefes Al Kredisi

DTO'dan Nefes Al Kredisi

Denizli Ticaret Odası’ndan KOBİ’ler için 60 milyon TL’lik “Nefes Kredisi”

A+A-

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye genelinde başlatılan “KOBİ’lere Nefes Kredisi” kapsamında Denizli Ticaret Odası olarak 60 milyon TL’lik krediye ulaşılmasına imkan sağladıklarını açıkladı.

“KOBİ’lere Nefes Kredisi” ile ilgili bilgiler veren Başkan Uğur Erdoğan, “Nefes Kredisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ortaklığında yürütülmektedir. Bu projede reel ve finans sektörleri KOBİ ortak paydasında buluşmuş oldu.” dedi.

Başkan Erdoğan, şöyle konuştu: “Faiz yükü altında ezilen KOBİ’ler, bu krediyi aylık yüzde 0,83, yıllık yüzde 9,90 oranıyla 1 yıl vadeli olarak kullanabilecek. Teminat ihtiyacının yüzde 85’i KGF kanalıyla sağlanacak. Kredi, finansman erişiminde sıkıntılar yaşayan üyelerimize büyük kolaylık sağlayacaktır.”

 

Denizli Ticaret Odası’ndan 5 milyon TL kaynak

Denizli Ticaret Odası’nın da projeye kaynak sağladığını belirten Erdoğan, “Üyelerimiz, Oda olarak 5 milyon TL destek vermemiz karşılığı 60 milyon TL’lik kredi kullanabilecek. krediden daha fazla üyemizin yararlanması amacıyla üst limit olarak 50 bin TL belirledik. Krediden yararlanmak isteyen üyelerimiz, odamızdan faaliyet belgesi alarak, krediyi kullanabilecekleri Ziraat Bankası veya Denizbank’a başvuruda bulunabilir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.