DTO'dan,Valiye Ziyaret

DTO'dan,Valiye Ziyaret

Denizli Ticaret Odası heyeti, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

A+A-

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Denizli Ticaret Odası hakkında bilgiler veren Başkan Erdoğan, “Odamız, 16 bin üyeye sahiptir. Meclisimiz ve yönetimimiz ile Denizli ekonomisine ve ticaretine hizmet etmenin gayreti içindeyiz. İlimize yerli ve yabancı yatırımcı çekmek istiyoruz. Bu kapsamda ilk olarak İran, Cezayir, Fas ve Afrika ülkelerini hedef pazar olarak belirledik. Bu ülkelerde ikili görüşmeler yaparak, ilimiz ekonomisine katkı sağmayı hedefliyoruz.” dedi.

Vali Altıparmak, Denizli’nin girişimci ruha sahip olduğunu ifade ederek, “Denizli, birlikteliği sayesinde güzel çalışmalara imza atmış ve bundan sonra da atmaya devam edecektir. Kamu ve sivil toplum kuruluşları işbirliğini daha da arttırmamız gerekmektedir. Denizli Ticaret Odası’nın ortak paydamız olan Denizli’nin kalkınması için yeni hedef pazarlar belirlemesi ve bu yönde çalışması il ve ülke ekonomisi için önemlidir.” şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.