DTO'nun Fuar Desteği Sürüyor

DTO'nun Fuar Desteği Sürüyor

Denizli Ticaret Odası’nın 15. Meslek Komitesi’ne mensup 22 sektör temsilcisi üye, Automechanika İstanbul Fuarı’nda araştırma, inceleme ve yeni teknolojileri yakından takip etme fırsatı yakaladı.

A+A-

Messe Frankfurt İstanbul Ltd.Şti. ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş tarafından ortak düzenlenen Automechanika Fuarı, Türk ve Avrupa endüstrilerini aynı çatı altında buluşturuyor. 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuar, 33 ülkeden 1200'ün üzerinde katılımcıyı sektör profesyonelleri ile bir araya getirdi.

Toplam 13 salonda düzenlenen Automechanika İstanbul’da, ziyaretçiler aradıkları ürün ve firmaları; parça ve sistemler, onarım ve bakım, yağ, akü, aksesuar, reifen jant ve lastik, el aletleri, oto yıkama ve truck competence olmak üzere oluşturulan 7 özel bölümde bulabildi.

“Motorlu-Motorsuz Taşıtlar Üretim ve Satışı, Oto Yedek Parçaları Üretim ve Satışı, Servis-Bakım Hizmetleri Faaliyetleri”ni kapsayan Denizli Ticaret Odası’nın 15. Meslek Komitesine mensup 22 üye de fuarda, ürün gruplarındaki yenilikleri yerinde görme ve iş bağlantıları yapma fırsatı yakaladı.

BAŞKAN ERDOĞAN: FUAR DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak üyelerini fuarlara göndermeye devam ettiklerini belirterek, “Meslek komitelerimizden gelen talepler üzerine üyelerimizi, yurtiçi veya yurtdışında düzenlenen fuarlara göndermekteyiz. Bu fuara da 22 kişilik heyet gönderdik. Fuar ziyaretlerinin çok verimli geçtiği bilgisini aldık. Denizli Ticaret Odası olarak ticaretimize ve ekonomimize ivme kazandırmak için fuar desteğimizi devam ettireceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.