Efeler,Turizm Haftasına Damga Vurdu

Efeler,Turizm Haftasına Damga Vurdu

Denizli Valiliği önünde başlayan törenler, 15 Temmuz Delikçınar Şehitler Meydanı'nda devam etti. İlçe belediyelerin kendi kültürlerinin tanıtımı için açılan standlarda birbirinden değerli ürünler misafirlere tanıtıldı.

A+A-

Tavas Belediyesi olarak açılan stand protokol ve misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Tavas BaklavasıKaşık HelvaTel KırmaTerrakota ve birbirinden değerli Tavas ürünleri etkinliğe katılan protokol ve misafirlere anlatıldı. Belediye Halk oyunları ekiplerinin gösterisi ise izleyiciler tarafından tam not aldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Hiç şüphesiz 21. yüzyılın en hızlı gelişen sektörü turizm sektörüdür. Turizm dünyanın en büyük endüstrisi olmuştur. Ayrıca kendi sektörü dışında da tüm sektörleri etkilemektedir. Ülkemizin gayri safi milli hâsılalarında önemli bir yer tutmaktadır gelişmiş ülkelerin yanında gelişmekte olan ülkeler de yatırımlarını turizm sektörüne kaydırmaktadır. Denizlimiz, gelişen turizmiyle her geçen gün daha fazla adından söz ettiriyor. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel konseptin önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir şekilde sürdürülmesini temenni ediyorum" dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.