Ege'nin Ozanı Ege'nin Çocuklarıyla...

Ege'nin Ozanı Ege'nin Çocuklarıyla...

Aslen Gölcük’lü olan Egenin tek Halk Ozanı , Ozan Nihat ÖSS kampında ziyaret ederek öğrencilerle ‘gönül sohbeti ‘ etmiştir.

A+A-

AYDEM FEN LİSESİ Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Başarıyı Artırma Projesi ‘ kapsamında Okul müdürü Deniz KÖSEHAN başkanlığında Matematik öğretmenleri Bünyamin İNCİ ve Nurten talan Fizik öğretmeni Bekir BOZ rehberliğinde son sınıf öğrencilerinden 40 kişilik öğrenci grubu ile ‘ Acıpayam Gölcük Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonunda kalarak ve okulun eğitim imkanlarından yararlanarak YGS hazırlık kursu düzenledi. Bu kurs öğretmenlerin gönüllülük esasına dayanarak yapılmıştır.

Aslen Gölcük’lü olan Egenin tek Halk Ozanı , Ozan Nihat ÖSS kampında ziyaret ederek öğrencilerle ‘gönül sohbeti ‘ etmiştir.

Sohbet 03.08.2015 tarihinde Acıpayam belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN , Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, Gölcük Yatılı bölge ortaokulu müdürü Melahat CANBAZ , Aydem Fen Lisesi müdürü Deniz KÖSEHAN , öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Sohbette söz alan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY Kampa katılan öğrencilere hoş gediniz diyerek , yanlarında olduklarını belirtmişler ve her türlü eğitim öğretim işlerinde destek olma sözü vermişlerdir.

Daha sonra sazıyla öğrencilere seslenen Ozan NİHAT ‘ Bir geleneğin yaşatılması için mücadele ediyoruz. Halk ozanları bizim kültürümüzün birer yapı taşıdır.’ Diyerek sohbete başlamıştır.Öğrenciler ve katılımcılar oldukça memnun kalmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.