Eğitime 5 Milyon Türk Lirası Destek

Eğitime 5 Milyon Türk Lirası Destek

Pamukkale Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor.

A+A-

Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’nda konferans salonu yapımı ve bina boyama hizmetlerinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurulduklarından bugüne kadar geçen yaklaşık 30 ayda eğitime büyük destek verdiklerini ifade ederek, “Eğitime gereken desteği vermek için çabalıyoruz. Bugüne kadar eğitime 5 milyon TL’yi aşan destek sağladık” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin eğitime verdiği destek artarak devam ediyor. Son olarak Fatih Mahallesi’nde bulunan Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’na konferans salonu yapımı ile birlikte okulun tüm dış cephe boyaması çalışması yapan Pamukkale Belediyesi, açılış için tören düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen törene Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve yardımcıları, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, yapılan hizmetin önemine değinerek, “Okulda 650 öğrencimiz var. Bu okula bir çok okul gibi Pamukkale Belediyesi tarafından konferans salonu yapıldı. Verilen destek için teşekkür ederim” dedi. Konuşmanın ardından okulun 7. Sınıf öğrencisi Kerimcan Konak ve 8. Sınıfta okuyan Şeymanur Özkem türkü söylerken, halk oyunları gösterisi de alkış aldı.

 

 

“DESTEĞİMİZ 5 MİLYON TL’Yİ AŞTI”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı konuşmada geleceğin emanet edildiği çocuklar ve gençlere gereken her türlü desteğin verildiğini ifade ederek, Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi için gereken her şeyi yapıyoruz. Bir çok okulda olduğu gibi Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’nda konferans salonu yaptık. Bu salon sayesinde çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi imkanlar sağlamış olduk. Biz belediye olarak sadece konferans salonu değil, halı saha, spor kompleksi, bahçe düzenlemesi ve fiziksel konularda destekler veriyoruz. Son olarak Saadet Erikoğlu İlkokulu’na yaptığımız spor kompleksinden sonra okulun öğrenci sayısı 610’dan 920’ye yükseldi. Bu güzel bir örnek. Biz 30 aydır görev yapıyoruz. Pamukkkale Belediyesi olarak bugüne kadar okullara 5 milyon liradan fazla destek sağladık. Bunu her geçen gün artırarak devam etmek istiyoruz. Açılışını yaptığımız konferans salonunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ

 

Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci söz alarak, “Bu tür yatırımlar eğitim için çok önemli. Amacımız nitelikli gençlik yetiştirmek. Türkiye gelecekte en nitelikli nüfusa sahip olacak. Bizler gençler için hem hükümet hem de yerel kurumlar olarak gereken her şeyi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi. Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü ise Pamukkale Belediyesi’nin verdiği katkıyı dile getirerek, “Eğitim en önemli davamız. Bu dava için emek veren herkese teşekkür ederim. Pamukkale Belediyesi bu ve benzeri desteklerini devam ettiriyor” diye konuştu. Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise “Bu tür katkıları veren Pamukkale Belediyesi ve başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ediyorum. Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin tek hedefi gençleri geleceğe hazırlamak” dedi. Konuşmaların ardından protokol mensupları öğrencilerle birlikte konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra konferans salonunu gezen protokol üyelerine okul yönetimi tarafından teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.