Eğlenerek Öğrenmek

Eğlenerek Öğrenmek

Türk müziğinin vazgeçilmez enstrümanlarını tanıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri hem öğreniyor hem eğleniyorlar.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında imza attığı örnek projelerden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri Türk müziğinin vazgeçilmez enstrümanları ile buluşmaya devam ediyor. Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı öğretmenleri tarafından yapılan sunum ve müzik dinletileriyle enstrümanları tanıyor. Bugüne kadar kanun, gitar, bağlama ve ney gibi enstrümanlar hakkında bilgi edinen öğrenciler son olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ile bir araya geldi. Bandoda bulunan enstrümanlar hakkında bilgi alan öğrenciler sunumun sonunda yapılan dinletide ise dans edip oynuyor.

10 Bilgi evinde uygulanıyor

Denizli’nin farklı mahallelerindeki 10 ayrı Bilgi Evi ve Kurs Merkezinde eğitim alan öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Bando Takımı tarafından sunum ve müzik dinletisine katılarak hem öğreniyor hem eğleniyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.