Ekonominin Patronlarından Teşvik Günleri

Ekonominin Patronlarından Teşvik Günleri

Denizli Ticaret Odası, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD), Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle Denizli’de ilk kez “Denizli Ulusal Destek ve Teşvik Günleri” düzenlendi.

A+A-

Etkinliğe, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikler, Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Necdet Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılışında konuşan Başkan Özer, dünyada kıyasıya bir rekabetin hâkim olduğunun altını çizerek, “Günümüzde rekabet ortamında ayakta kalmak için en iyiyi, uygun maliyetle üretip tanıtımını çok iyi yapmamız gerekmektedir. Markalı ve katma değerli ürün üretmek son derece önemli hale gelmiştir. Dolayısıyla, eskisi gibi ‘ne üretirsem satarım’ mantığı çoktan geride kalmıştır. Bu ortam ve şartlarda, yalnızca öz kaynak ile yetinip yol almak zorlaştı, hatta imkânsız hale geldi. Bu anlamda, devletimiz adına hükümetimiz de dünyada her ne varsa benzer destek, teşvik ve kontrol mekanizmalarını kurmuştur. İmkânların elverdiği ölçüde uygulamanın gayreti içindedirler. Bizler de Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimiz ve ilimiz kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında gereken çabayı gösteriyoruz.” diye konuştu.

AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler, Denizli’de ilk kez düzenledikleri bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, “AYSİAD olarak böyle bir projeyi planladığımızda, Ticaret Odası Başkanımız Necdet Özer ile paylaştık, kendisi bize destek verdi. Kurum müdürlerimiz ve kurum yöneticilerimiz de bu konuda desteklerini esirgemediler. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlara önümüzdeki günlerde de devam etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Feridun Giresun, KOSGEB Denizli İl Müdürü Oğuz Kılınç ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve Denizli SMMO Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Sarıgöl, 2016 yılı için planlanan devlet destek ve teşvikleri ile proje bazlı yapılan çalışmaları anlattı. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.