Emekli Promosyonları Ne Zaman Ödenecek?

Emekli Promosyonları Ne Zaman Ödenecek?

Emeklilere ödenecek banka promosyonları ne zaman ödenecek sorusu uzun süredir cevap bekliyordu. Emeklilere ödenecek promosyonla ilgili açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi. İşte emekliye promosyon için verilen o tarih.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere ödenecek banka promosyonları ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Müzezzinoğlu promosyonların Mart ayı itibarıyla ödeneceğini söyledi.

EMEKLİ NE KADAR PROMOSYON ALACAK

1000 lira altı maaşı olan 300 TL, 1000-2000 TL arasına 375 TL promosyon alacaklar. 2000 TL üstü maaşlar ise 450 TL promosyon alacak.

PROMOSYONLAR NASIL ALINACAK?

Emekli promosyonlarının açıklanmasıyla beraber emeklilerin en merak ettikleri sorulardan biri, emekli promosyonu nasıl alınacak ve şartları neler oldu. 300 ile 450 TL arasında değişen promosyonları almak isteyen emeklilerin zorlu bir aşamadan geçmesi gerekiyor. Promosyonlar 1.5 milyon emeklinin hesabına otomatik olarak yatırılmayacak. İşte promosyonu alabilmenin şartları: Emekli, öncelikle bir kamu bankasına gidip promosyon anlaşması yapmak istediğini beyan edecek. Banka personeli emekliye bir sözleşme uzatacak. Emekli bu sözleşmeyle, 3 yıl boyunca bu bankaya sadık kalıp maaşını başka bankaya taşımayacağını taahhüt edecek.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.