Engelli Burak’tan Başkan Zolan’a teşekkür

Engelli Burak’tan Başkan Zolan’a teşekkür

Engellilerin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik sayısız projeye imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Ulaşım ile uzakları yakın ediyor. “Engelsiz Ulaşım” hizmeti alan onlarca engelliden biri olan genç Burak Küçükoğlu, kendisi için büyük

A+A-

Engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine ve bu konudaki toplumsal bilincin artmasına yönelik Türkiye’ye örnek olan projeleri hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Ulaşım çalışması ile uzakları yakın ediyor. Engellilerin özellikle sağlık merkezlerine ulaşımı için özel olarak tahsis edilen tam donanımlı araç yürüme engeli bulunan ve ulaşımını kendisi sağlayamayan vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına yapılan başvurunun ardından randevulu olarak hizmet veren Engelsiz Ulaşım projesi vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

“Büyükşehir engellilere her zaman destek çıkıyor”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Engelsiz Ulaşım hizmetinden yararlanan 18 yaşındaki Burak Küçükoğlu, evde bakım hizmetleri de dahil engellilere yönelik birçok hizmetten yararlandığını belirtti. Engelsiz Ulaşım hizmetinin kendisi için büyük önemi olduğunu ifade eden Küçükoğlu, “Teşekkür ediyorum. Allah, Başkanımız Osman Zolan’dan razı olsun” dedi. Engelsiz Ulaşım ile oğlunun ulaşımının sağlandığını kaydeden Saime Küçükoğlu ise “Bu hizmetten çok memnunum. Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Engellilere her zaman destek çıkıyorlar. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

“Engelsiz bir şehir”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelliler için engelsiz bir şehir oluşturmak hedefiyle çalıştıklarını ifade ederek, “Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırabilmek, onların yüzlerini güldürebilmek bizler için mutluluk vesilesidir. Onların sorunlarına sahip çıkarak, doğru ve kalıcı çözümler

üretmeye devam ediyoruz. Engelli bireylerimiz için pozitif ayrımcılık ilkesini gözeterek, toplumda daha etkin olmalarını sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.